Sex is a two way thing

Var nyss på "Don Jon" på bio. Den var rätt bra, dock stundvis lite upprepande och seg. Men som sagt, bra, och gav en en tår här och var samt många leenden. Och hör här! De har smidigt lagt in en boost till alla oss kvinnor med våra kroppsfobier! Några repliker talar om att vi inte ska vara smala och se ut som män, den du!  Bra för oss som behöver lite mer självförtroende;)
 
Somt titteln säger så handlar filmen om en liten "don jouan", en kille som har one night stands och älskar porr (ursäkta raka språket). Han tycker att internet är bra mycket bättre än riktigt sex tills han träffar en viss kvinna som lär han att det han ser i rutan bara är ett spel.. Att det i verkliga livet är mycket mer, och att det är möjligt att "lose yourself" även i verkliga livet. Till en början har han svårt att förstå varför denna kvinna säger att han har sex som om hon inte ens är där.. "Sex is a two way thing"....
 
Kände igen mig mycket i filmen, och för att vara ärliga här.. Sex är inte enkelt! Och om du sitter hemma och säger, "jooo!", så har du troligen inte nått det ultimata, det äkta. Exempelvis, hur många har inte oroat sig över sin kropp under sex?! *Räck upp hand*
Sen, såklart, tror jag att vi aldrig är full-lärda. Det finns oändligt med olika vis och stilar att utforska, och din kropp har nog minst tusen olika punkter att hitta. 
Nä men att ha vanligt sex, ja det kan väl alla som hittar någon av det kön man attraheras av.. Men att ha ÄKTA sex, det kräver lite mer. Mycket mer. Man måste lita på varandra, älska varandra och våga släppa loss.. Släppa alla krav och funderingar på hur man ser ut. Det krävs att man pratar med varandra, om vad man tycker om.. Även prata om vad man finner svårt. Och bara det är inte helt enkelt, att veta vad man vill tar tid! Ofta måste man lära sig lita på den andra helt och hållet innan man ens börjar förstå vad man verkligen tycker om. Om du ex vis bara tänker på hur du ser ut, hur ska du då kunna känna efter vad som känns bra? Då är du troligen mest upptagen med att vara spänd eller orolig.
 
Det är så mycket arbete bakom sex och jag vet att det många gånger kan vara stressigt. Utifrån egen erfarenhet så vet jag att man ofta stressar sig själv till att det ska funka. Tyvärr brukar denna metod inte vara speciellt effektiv, att tvinga sig själv eller tänka jag måste är ingen bra idé. Glöm allt istället, låt det vara! 
 
Är inte så vanligt att man pratar sex, men tycker det är nyttigt. Det finns fler tjejer där ute som upplever det jag upplevt, och att prata om det (eller läsa) kan ofta hjälpa. Det kan också vara en stor lyft från axlarna att veta att man inte är o-normal! Jag har många gånger mått dåligt över att jag inte kunnat njuta så som man "ska" göra, och att nå sista punkten har tagit en otroligt lång tid. Man har fått höra "det kommer" osv. utan att man kunnat tro på dessa ord.. Till er som känner igen er, från mig som vart i samma sits.. Det kommer! Att älska dela allt, och bli ett, med någon speciell är det vackraste som finns. Så ja, "sex is a two way thing, not a one way street".
Ta det lugnt, glöm alla krav på dig själv. Var öppen mot din partner och prata. = Best tips ever.
 
Här är BTW en trailer på filmen: (Tryck på bilden) 
 
 
 

Kommentera här: